Wednesday, November 22, 2017

Habis semua Korea

 
Hi semua. So, my title explain everything. Semua benda around me di-Korea kan..
Laptop tempat kerja panggil hangul,
Playlist nak buat kerja pun lagu-lagu Korea.
Bigbang, dengar lagu Taeyang & GD. 
Dengar OST Goblin. - all over and over again.
Tinggal tak borak je dalam bahasa Korea.
 

Nape jadi macam ni?

 
Sebab Nisa pegang projek berkaitan Korea.
Sebab tu jugak, ada kawan dari sana.
 
Boleh katakan hari-hari kitaorang akan contact.
Meeting, message kat Google Hangout, email...
Teknologi sangat kan..itu saje cara nak communicate.
 
Baru-baru ni dapat hadiah dari Yeonju.
Yeonju bagi mask dengan Post-it. Sweet sangat.
Ni kalau nak gi Korea, tak yah risau... ada local people boleh guide.
 
Yuppp, gara-gara inilah habis semua benda Korea.
Bukan K-pop fan taw.
 
sayangnyaaaa nak guna
 
 
Yeonju & Mee Yeon datang bulan 8 2017

 

No comments:

Misi bermula sekarang

Lately Nisa ada masak untuk family. Tak adalah terer mana pun tapi improve trial after trial. Menu selalu masak Sup brokoli, Sup ayam...