Monday, November 20, 2017

Jangan buang kalau anda ada bahan ini

Hi semua. Macam biasa aktiviti weekend, duduk rumah..kemas mana yang boleh,
 masak light-light dish - Nisa tak berapa expert masak.
 Tolong-tolong boleh la. Breakfast semalam masak Roti telur bakar..itu eh orang panggil..
Nisa panggil hentam saje la.
 
Jadinya, ada bahan telur...tiba-tiba teringat ada kulit telur.
dan selalunya mummy mesti put aside,
terus whatsapp mummy.. "what you usually do for kulit telur?"
 
"jadikan baja for the plants."
 
"any plants?"
 
"yes, any plants."
 
lepas tu share gambar lepas letak kulit telur tu,
 
pokok yang diletak kulit telur


Pastu mummy reply, "better next time hancurkan lagi..."
 
ingat kan dah habis kecik hancurkan, rupanya nak hancur lagi.
 
Okaylah ini saje yang Nisa nak share kan, selamat mencuba ea semua..
 
Post a Comment

Soalan yang buat ku berfikir sejenak

Hi semua.. Semua baik-baik aje? Alhamdulillah buat Nisa. Siapa dah try IG Story untuk 'bagi ruang' untuk bertanya dan kita ak...

Cerita Panas Blog Minggu Ini