Saturday, November 18, 2017

Kompilasi testimoni MYFA Serum


Hi semua. Hari ni ambil kesempatan untuk buat kompilasi testimoni MYFA Serum. Nisa pun pakai dan yes jual sekali. Nisa sudah rasa hasilnya dan alhamdulillah seronok berkongsi dengan orang lain. Terima kasih pada kak solehah yang perkenalkan MYFA Serum.











Ada yang pernah dengar ke? Alhamdulillah ramai dah mula nak kenal. Harga sebotol ni RM10 je taw.
Berbaloi sangat. Dah la murah, pastu masalah rambut kita pun dah boleh selesai.

No comments:

Misi bermula sekarang

Lately Nisa ada masak untuk family. Tak adalah terer mana pun tapi improve trial after trial. Menu selalu masak Sup brokoli, Sup ayam...