Thursday, November 23, 2017

#21 Spontaneous Thursday - Blog masih releven?

 
Hi semua. Teringat pula masa sesi sharing on create blog.
Rupanya ada jugak ramai tak tahu nak buat blog, dan bebesar hati dapat ajar orang.
 
Antara persoalan yang dapat,

"Blog masih releven ke sekarang ni?"

 
Sinonimnya blog ni mindset kebanyakkan orang, ianya dipenuhi dengan gossip.
Tapi sekarang kebanyakkan blog sudah berinformasi.
Contohnya - bagi tutorial, tips dan juga cadangan.
Sama macam media social yang lain, tapi lebih teratur di blog.
 
Pendapat Nisa, blog masih relevan dan mudah nak buat pencarian di Google.
Media social yang lain, kita kena cari melalui hashtag
dan kalau salah hashtag, susah untuk jumpa.
 

"Sampai bila nak guna blog?"

Soalan ni bagi Nisa tak ada jawapan. Ternyata bergantung juga. Nisa suka menulis di blog ni.
InsyaAllah ini juga saham akhirat Nisa juga.
Itulah nanti kena tapis post yang lama-lama, yang mana unsur negative dan
sebaiknya delete..Nisa akan buat..
 
 
Jika post dalam blog Nisa ni memberi manfaat pada u olls,
silakan share.
Jika post ada boleh timbul isu salah faham,
beritahu Nisa ea. Nisa akan cuba perbaiki penulisan Nisa.
 
 

Post a Comment

Soalan yang buat ku berfikir sejenak

Hi semua.. Semua baik-baik aje? Alhamdulillah buat Nisa. Siapa dah try IG Story untuk 'bagi ruang' untuk bertanya dan kita ak...

Cerita Panas Blog Minggu Ini