Friday, November 24, 2017

Kematangan dalam blog


Alhamdulillah ada kesempatan untuk menulis di blog. Pagi ni sempat tengok post yang lama-lama. Ada rasa geli hati bila baca balik, ada rasa macam ohhh ini penulisan aku 2 tahun lepas.

Nisa dah dengan blog ni, almost 9 years. Lamakan? Kalau ikutkan kalau blog ni dah darjah 3 taw. hahahaha.. sempat pulak jadikan blog ni ke budak..

Kematangan dari segi macam mana tu...dari kisah-kisah kuliah, ke kisah rumah sewa dan sekarang dah jadi mak orang pun. Alhamdulillah dengan kerjaya dan bisnes...blog ni menjadi saksi.

Pada yang baru nak jinak menulis tu, keep it up... jadikan blog ni saham akhirat kita ea. Berkongsi dan terus mengingati orang lain. Beri ilmu yang bermanfaat. Itu sahaja dari Nisa.

Salam dari penulis,
Anisa Anuar

Gambar dari google

No comments:

Post a comment

thanks for the comment(s) and enjoy to read more

Keputusan Birthday Giveaway Anisa Anuar official blog

Hi semua.. Alhamdulillah selesai sudah Birthday Giveaway yang Nisa buat baru-baru ni. Terima kasih kepada semua yang join simple Giveaway. ...

Popular Post