Friday, November 24, 2017

Kematangan dalam blog


Alhamdulillah ada kesempatan untuk menulis di blog. Pagi ni sempat tengok post yang lama-lama. Ada rasa geli hati bila baca balik, ada rasa macam ohhh ini penulisan aku 2 tahun lepas.

Nisa dah dengan blog ni, almost 9 years. Lamakan? Kalau ikutkan kalau blog ni dah darjah 3 taw. hahahaha.. sempat pulak jadikan blog ni ke budak..

Kematangan dari segi macam mana tu...dari kisah-kisah kuliah, ke kisah rumah sewa dan sekarang dah jadi mak orang pun. Alhamdulillah dengan kerjaya dan bisnes...blog ni menjadi saksi.

Pada yang baru nak jinak menulis tu, keep it up... jadikan blog ni saham akhirat kita ea. Berkongsi dan terus mengingati orang lain. Beri ilmu yang bermanfaat. Itu sahaja dari Nisa.

Salam dari penulis,
Anisa Anuar

Gambar dari google

Post a Comment

Soalan yang buat ku berfikir sejenak

Hi semua.. Semua baik-baik aje? Alhamdulillah buat Nisa. Siapa dah try IG Story untuk 'bagi ruang' untuk bertanya dan kita ak...

Cerita Panas Blog Minggu Ini