Monday, November 27, 2017

Pentingnya ada ready stok

Aktiviti weekend walaupun bersama dengan keluarga, tak lupa juga untuk berjumpa dengan customer. Well, most of it my dear friend.
Jadinya, ambil kesempatan jumpa quick catch up sambil hantar barang.
Barangnya apa?
Ni ha yang kat gambar bawah ni.
.
.
.
.
.
.



COD 5 pasang stokin soka

COD 2 pasang stokin soka
Comel kan guna paper bag tu..hehehe Nisa pun suka gunakan..
Muat-muat pulak tu.. ehh, macam cantik pulak letak jadi doorgift kan..
 
Reaksi kawan-kawan, "Nisa awat la makin kurus ni..."
Hahaha seriousnya tak tahu nak react macam mana.
Sejak azali cengini je la. Tak diet pun. Kalau diet nanti, muka pucat - sakit - kena jumpa doctor.
So, memang tak diet.
 
Bila COD pada kawan-kawan ni, baru realize kena ada ready stok.
Tapi itulah nak ada ready stok pun kena ada 'kaching, kaching..' $$$$
 
Paham..paham la ea.. hahaha.. kita ni guna modal pun dengan apa yang ada.
Tak kisah pun semua tu, sebab journey kan..
Seronok lagi macam ni.. Terima kasih yang percaya dan beli daripada Nisa.
InsyaAllah akan buat lagi baik. Ada rezeki lebih, nak jugak bat giveaway untuk dear follower blog.
 
Hurmm, not bad jugak...Boleh la dipertimbangkan.
Tapi...ada ke nak join?

Post a Comment

Ter-pelajar kah mereka?

Hi semua. Biarkan Nisa buat bebelan untuk hari ni. Setelah sekian lama, Nisa rasa perlu ada tindakan.Perkara ini berlaku di kawasan diman...

Cerita Panas Blog Minggu Ini