Saturday, November 18, 2017

Hasil 'tangkapan' online revolution


Baru-baru ni ada online revolution. Korang taw kan? Alaaa yang 11.11 tu.. 11hb November.. haa ingat dah kan.. jadinya Nisa dengan husband pun tak ketinggalan. Kami lebih pada play safe, iyelah yang kuat shopping Nisa...jadi kali ni Nisa cuma cakap - ok atau tak... husband yang purchase kan.

Bahaya kalau Nisa yang pegang, rasanya akan banyak beli nanti.. Jadi apa yang kami beli dari Shopee?
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

sebelum di buka isinya

tadaaaaa...Genki tape saiz M - 75pcs

Berapa harga dapat? Tak ingat exact amount..untuk 1 set ni kitaorang dapat RM80++ which harga asal RM118 gitu. Genki Tape ni memang susah sikit nak cari. Hari tu pergi tesco ioi city mall, putrajaya pun dah licin satu rak. Barang Maira la jawapannya. Stok buat 2 bulan. Hopefully..
Post a Comment

Projek Photobook - Gambar 4R

Hi semua.. Dah lama nak bercerita, jadinya inilah masanya untuk ceritakannya (motif sangat nak habaq mai busy yang amat hehe) Asal...

Cerita Panas Blog Minggu Ini