Friday, November 03, 2017

3 Post Padu dari Anisa Anuar official blog Oktober 2017

 
Lately seronok pulak menulis.
Gunakan platform blog sebaiknya untuk gilap skill menulis.
Jadinya korang dah terjah ke?
 
Semua ni hasil posting dan publish pada bulan Oktober 2017.
 
syukur pageview hari demi hari makin naik
 
Basically, posting hasil pemerhatian saya.
Sesuai untuk sesiapa mencari good quality Stokin Soka
yang sentiasa ada design baru dan pentingkan keselesaan.
Jaga aurat adalah bonus di dunia dan akhirat.
 
 
Posting ni berkaitan Malaysia Airlines dan Traveloka.
Banyak perkara yang Nisa sendiri pun belajar.
Macam mana nak dapat tiket murah. Penting taw.
 
 
Yang ni, memang dah jadi rutin harian Nisa untuk menulis.
Perasaan, apa yang berlaku, my point of view.
Ini cara Nisa jaga diri. Keep motivate myself. Learn appreciate apa yang berlaku hari-hari.
 
 
Jangan malu-malu taw nak komen. Bagi komen yang membina taw.

Selamat membaca semua.

Terima kasih daun keladi, lain kali Nisa review lagi.
Post a Comment

Mana Touch N Go

Hi semua. Ini kisah semalam, selepas selesai buat postage di Sunway dengan tangan penuh kiri kanan dengan barang. Nak dipegang nya handphon...

Cerita Panas Blog Minggu Ini