Wednesday, December 06, 2017

Rahsia Kekal Remaja


Alhamdulillah diberi kesempatan untuk terus dan terus beri manfaat dengan pelbagai cara kepada ramai orang. Ternyata bukan mudah tetapi Nisa sangat enjoy every single moment of it.
 
 
Rahsia Kekal Remaja - FB page yang Nisa sendiri handle.
Dari sudut posting, komen semua lahhh..
Kalau sekarang budak-budak UiTM ada projek ENT kan..
boleh dikatakan ni Nisa yang handle.
 
Page like alhamdulillah syukur sangat. Terima kasih pada likers semua.
Kali ni page RKR lebih tekankan bab penjagaan muka dan rambut.
Benda yang hari-hari kita hadap dan Nisa sendiri struggle.
Jadinya dengan ada RKR, Nisa sendiri adalah pengguna dan
boleh korang namakan bahan experiment.
Tak kan, Nisa nak rekomen kat orang yang bukan-bukan. Cari penyakit ke hahaha..
Overall, memang semua membantu sangat. Bila dah jadi mak ni, selalu terlepas pandang
 
Nisa share gambar foundation Jannah Cosmetic & MYFA Hair Serum.
Tengok-tengok aje pun tak apa.
 



 

Post a Comment

PENCARIAN BLOGLIST DECEMBER 2018 OLEH AIRAH SYAHIRAH

Hi semua. Hari ni ada kesempatan nak join bloglist. InsyaAllah ada kesempatan lagi Nisa akan blog-walking la ea. Nisa dapat tahu pun dari b...

Cerita Panas Blog Minggu Ini