Wednesday, December 27, 2017

Labuh Tirai 2017 : Complete 2017 Money Challenge for Kids

 
Alhamdulillah lagi beberapa hari nak habis 2017.
Seronok sangat dapat complete kan Money Challenge for Kids 2017 untuk Maira Arissa.
Quarter 1 & 2 - masuk dalam Tabung Haji
lain pulak untuk Quarter 3 & 4 - kita kasi convert pada emas.
 
 
harga untuk korang usha.
 
 
Jadinya terpulang masing-masing dengan caranya.
Yang penting, ada 'keuntungan' kita disitu.
InsyaAllah 2018, kita consistent kan...atau up kan lagi..
Jangan lupa perbanyakkan sedekah kita ea.
 
Dah boleh countdown selamat tinggal 2017 ni.
Buat terbaik untuk tahun 2018. Banyakkan memberi, tak kisah dalam segi wang, buah fikiran mahupun doa yang baik-baik.

Post a Comment

Projek Photobook - Gambar 4R

Hi semua.. Dah lama nak bercerita, jadinya inilah masanya untuk ceritakannya (motif sangat nak habaq mai busy yang amat hehe) Asal...

Cerita Panas Blog Minggu Ini