Monday, December 18, 2017

Review Movie : Pokemon I Choose You!


Hi semua. Entry kali ni nak share movie Pokémon I Choose You! Well, ini unplanned request dari adik-adik. Kita layankan aje. Maira follow her grandparents, that can make her enjoy herself.

Back to the movie plan, jadinya MBO je ada tayangkan cerita ni. Kami pilih MBO Viva Home, Cheras dalam 35minit dari rumah. Dalam hall tu, mostly yang lahir 90-an. Surprisingly ramai la jugak pergi tengok. Mengimbau bila layan cerita ni.

Rating? 4.5 out of 5. Kenapa? Ada sikit-sikit lari dari yang seriesnya. But it's okay. Apa yang lari? Aipp, tengok sendiri. Pastu cakap...ohhh ni kot. Pada yang tak pernah tengok seriesnya..tak akan effect pape, for sure. Boleh layan sehabisnya.

Akhirnya hasrat nak layan movie, tercapai...at least untuk tahun ni. Rezeki adik-adik kita tumpang. Ada yang dah tengok ke? Haritu check minggu ni last tayangannya. Not sure lepas ni, akan continuous tayang kan..

Korang tak expect entry ni nak bagi spoiler? Hahaha sorry to disappoint. But that is not me. Kena tengok sendiri dan nilai sendiri. Rate ini hanyalah pendapat individu saya sendiri.
Post a Comment

Soalan yang buat ku berfikir sejenak

Hi semua.. Semua baik-baik aje? Alhamdulillah buat Nisa. Siapa dah try IG Story untuk 'bagi ruang' untuk bertanya dan kita ak...

Cerita Panas Blog Minggu Ini