Wednesday, December 20, 2017

Kemaskan folder yang ada


Hi semua. Ini adalah antara masalah yang Nisa nak kena hadap, bila phone storage dah nak mula penuh. Banyak video, banyak image download. Nak buang sayang. Ada yang family, business dan sale,sale,sale.. Okay over pulak nak sale banyak-banyak. Biasalah kan.. Bila ada kawan nak share sale ke, Nisa antara yang jadi mata-mata. Kadang-kadang tak terbeli pun. Haishh, merepek sudah ni.

Sebenarnya kan, gambar Maira paling banyak hahaha... dengan video dia lagi. Nanti kita letak kat Photobook la ea. Next project...or should I say - NEXY YEAR PROJECT. Dah tak sempat nak siapkan tahun ni. Tinggal lagi beberapa hari je ni.

Siapa lagi ada problem nak kemaskan folder ni, tak kisah la laptop atau pun phone. Takpe, sama-sama kita track habit ni ea. Boleh lagi nak betulkan.. Mana yang boleh buang, buang aje. Tutup mata pastu buang. Pastu mana yang boleh simpan tempat lain, pun lagi okay. Nisa pun ada gambar sync dengan Google Photo. Entah berapa duplicate dah ni. Memori semua tu kan...

Selamat mengemas folder yang berselerak tu ea. Fightingggg!!!

Gambar Hiasan semata-mata


Daripada,
ANISA
warga prihatin yang tengah hadapi masalah yang sama.
Post a Comment

Mana Touch N Go

Hi semua. Ini kisah semalam, selepas selesai buat postage di Sunway dengan tangan penuh kiri kanan dengan barang. Nak dipegang nya handphon...

Cerita Panas Blog Minggu Ini