keluar result pmr

Assalamualaikum kepada semua readers...
entry kali ni nak citer pasal result PMR nak keluar dah...

pengalaman nak dapat result...memang tak boeh nak dilupakan...
dulu buat entry untuk adik2 spm "bahang spm" hahaha
pmr xsempat nak buat entry..

sikit info masa amik PMR
1. duduk paling DEPAN dan yg first dalam dewan (angka giliran: Nxx x001)
2. bawak semua buku rujukan tiap2 hari pergi kelas..
3. antara paling awal sampai kelas (6.40pagi) sebab bapak pergi sekolah b4 pkl 7pg..
4.paling lambat balik rumah (4.00petang) sebab ikut bapak nye waktu pejabat..so,stay kat kelas..jumpa cikgu,buat notes+past year + siyes RAJIN (x sangka)
5. x sempat nak keluar dgn kawan (punye la budak skema)

masa dapat result: by announcing kat bilik guru...tapi siyes tak suspen sbb anak kepada cikgu syikin (anak dia yg ketiga) pergi jerit satu koridor pasal result saya...adoiii..time tu orang dah dok congrat..kang salah result mau malu lak..time tu cool je la..nak buat cam ne lagi kan...
dah dapat result,berLOMPAT saya dalam bilik guru tu...(sekolah kecik je..so xramai pelajarnya..fyi,semua girls...tu lg xkisah)

jadi kepada adik2 yang amik result PMR (6 tahun lepas bagi ku) chaiyokkk2!!!
2 comments

Popular Posts