Saturday, December 31, 2011

nasihat cikgu,ramai bekas pelajarnya ingin berumahtangga...

Assalamualaikum kepada semua yang datang kat blog saya ni...tah la nape sejak dua menjak ni,saya rajin update blog.. entry ni adalah nak citer nasihat cikgu saya kat Sains Muar.. beliau postkan status kat facebook pasal kawen awal school mate saya...kot...hahaha tak pasti lak npe cikgu post pasal ni.. selalu saya akan buat statement "aah..mmg saya tahu pun npe cikgu nk buat post ni.." (nada sarcastic) hehehe...gurau aje...


risau jugak cikgu rupanya... ada lagi ni jap2...sebahagian dari komen beliau...

jadi ni la nasihat cikgu bagi... sekadar perkongsian...masing2 ada pendapat sendiri...apa2 pun lu pikir la sendiri ( sorry ek Nabil guna tagline ni ) wasalam...harap entry ni tidak disalah tafsir...terima kasih..
Post a Comment

Kompilasi testimoni MYFA Serum

Hi semua. Hari ni ambil kesempatan untuk buat kompilasi testimoni MYFA Serum. Nisa pun pakai dan yes jual sekali. Nisa sudah rasa hasilnya ...