Saturday, December 17, 2011

Hello Kitty Conference



Assalamualaikum kepada semua...
kali ni nk citer pasal Hello Kitty Conference yg diadakan di kampung halaman saya
organiser by my little sister
co-organiser by my brother,Aslam
terdiri pelbagai 'masyarakat' karakter Hello Kitty..
membincangkan masalah2,macam mana nak promote kn brand Hello Kitty ke mata dunia
hahaha betul kot... ni adalah aktiviti adik-adik saya..
sekarang kan cuti sekolah...
imaginasi budak kecik kan...hehehe...korang time kecik2 pun mcm ni kn?
susun mainan tu banyak2...ala2 beratur gitu hehehe

untuk bacaan ringan aja ni...
p/s: saya pun mcm ni jgk dlu...kekeke~~

Post a Comment

Kompilasi testimoni MYFA Serum

Hi semua. Hari ni ambil kesempatan untuk buat kompilasi testimoni MYFA Serum. Nisa pun pakai dan yes jual sekali. Nisa sudah rasa hasilnya ...