Saturday, December 03, 2011

dah lama gilerrrr tak update...busy larhh

Assalamualaikum kepada kekawan..
hehhe sorry la dah lama sangat tak update blog...
baru je habis event yang saya jadi projek manager
DRESS TO IMPRESS: THE FASHION SHOW
terima kasih kepada semua yang terlibat
secara langsung atau tak langsung...

event ni banyak ajar saya...kalau orang suruh saya jadi project manager lagi
boleh la...confident dah ada..
terharu bila everyone support each other..
pengalaman yang sangat bermakna buat saya..

ni la antara nape lama sangat tak update blog..
tak sempat nak on lappy pun..
ni pun decide,nk jugak update...

okay la chow dulu...thanks2


p/s: jumpa blogger satu fakulti kat event fashion show tu..(^_^)
Post a Comment

Bye 2017 and Hello 2018 for Anisa Anuar official blog

Hi semua. Ambil kesempatan dalam post ni nak ucap terima kasih sepanjang 2017. Segala keringat dan gelak tawa tidak akan ku lupakan sampa...

Cerita Panas Blog Minggu Ini