Friday, December 30, 2011

di'remove' dalam list follower

Assalamualaikum kepada semua
entry kali ni nak cakap,saya diremove dalam list follower dalam twitter
aduii,pedih lak rasenya bila tahu..
google image


xpe la nak buat macam mana.. terima je la..
mungkin sebab dia tak biasa kot gurauan kawan cara saya..
atau mungkin cara saya salah..
pape pun...xpe la..paham kenapa tindakan dia tu..
igt nak buat tak tahu je...tapi..serba salah lak kat dia...contact kat social network je..
kalau kat fb,xbpe nk rasa sangat...
kawan yg tak kenal,tak terkira..
tp kat twitter ni,mmg accept yg kenal je..
hahha..so,kalau dia baca ni sorry la ek...
wasalam...peace...
Post a Comment

Platemat pinggan untuk kanak-kanak

  Hi semua. Pernah tak korang mengalami,  susah nak bagi si kecik kita makan sebabkan dia nak campak pinggan dia ke bawah? Boleh jadi...