Friday, December 16, 2011

Malam Pra-Graduan di De Palma Hotel

Assalamualaikum kepada semua yang datang singgah...
kali ni nak buat entry pasal MPG yg berlaku pada 11 Disember 2011 kat Hotel De Palma,Seksyen 19, Shah Alam...
ni gambar satu kelas..dari semester 1 sampai sekarang.. tak sangka dah nak habis zaman kat Uitm Shah Alam ni.. Dinner ni untuk pelajar tahun akhir yang diadakan bagi setiap semester..
kawan nyer gambar...kidnap..maklum la xde camera =)
malam yang sangat bermakna buat saya..
terima kasih kepada kawan2 yang sudi meluangkan masa bersama malam tu..
bukan senang lepas ni nak gathering macam ni...
ada lagi yang xde kat dalam gambar ni..biasa la masing2 nyer komitmen..

lepas ni jangan lupa contact..susah senang bersama harungi kat UiTM ni..
apa yang kita belajar kat sini,hargai dan guna la sebaik-baiknya..
ukhwah persahabatan yang dah terbina ni,jaga elok2..
hahaha tetiba je nak touching.. anyway, thanks you olls..

p/s: sem lepas saya jadi urusetia,kali ni diraikan...betul2 sebelum MPG ni,buzy dengan game Basketball..terbaikk nye transformation la..

wasalam..
Post a Comment

Kompilasi testimoni MYFA Serum

Hi semua. Hari ni ambil kesempatan untuk buat kompilasi testimoni MYFA Serum. Nisa pun pakai dan yes jual sekali. Nisa sudah rasa hasilnya ...