Sunday, October 23, 2011

Segmen Kancil8349:Kartun Animasi Yang Paling Saya Suka

Assalamualaikum kepada semua reader..
hari ni tengah2 usha dashboard nampak la segmen dari Kancil 8349
kartun animasi yang PALING saya suka..
aduiii susah sikit la untuk kali ni nyer segmen..

nama kartun kegemaran: 
i) anime -naruto, one piece, maid-sama,K-ON
(urrgghhh banyak ni...)
ii) kalau kat Malaysia,saya suka BOBOI BOY..hehehe
kenapa minat?
overall,semua ada moral value sendiri..
contoh: Kesungguhan Naruto nak selamatkan Sasuke,
Luffy ada impian yang sangat JELAS. He just go for it..
 yang Boboi Boy tu, of course la kena support Malaysian Industry kan?

mula minat?? hehehe tak bape nak ingat la..
lama la jugak..

watak paling best??
NARUTO, LUFFY,SANJI, USUI (maid-sama),HIRASAWA YUI(k-on)
and of course BOBOI BOY..hehehe


tapi tuan empunye blog suh pilih jugak...
aduii..dilemma la...saya letak..
YANG PALING BEST,NO 1 di hati saya
K-ON!
tak pernah miss (sekali dua je miss)kat Animax..
apa lagi,kalau nak join segmen ni..tarikh tutup 26hb Oktober 2011 pukul 10 malam..

p/s: nampak sangat suka kartun..

9 comments:

  1. datang dr segmen yang sama..

    sy paling suka one piece..hehe..

    usui...suka gak ;)

    ReplyDelete
  2. ramai yg suka kartun jepun kan?..saya suka dragon ball...

    ReplyDelete
  3. eera: sama la...aah usui,cool sgt..suka2

    santri: uihhh dragon ball pun suka...katun yg xle miss mse zaman sek rendah.....

    ReplyDelete
  4. one piece best :)

    ReplyDelete
  5. K - On....Kancil ndak pernah tengok animasi nie..nampaknya kena cari dalam youtube nie...nak tengok ke'best'an cerita nie...terima kasih kerana sudi menyertai segmen Kancil

    ReplyDelete
  6. sila2 kan...best sangat2...

    ReplyDelete
  7. tajuk blog pun Anime Girl..memang percaya la tuan punya blog ni suka kartun :)

    ReplyDelete
  8. kartun jepun semua best2..tapi saya tak berkesempatan nak tgok..anak2 je yg layan..asyik tgok kartun pun tak bagus jugak..

    ReplyDelete
  9. salam,

    minat maaf sebab lewat keluarkan list...jomlah ke blog Kancil...

    http://kancil8349.blogspot.com/2011/11/mereka-peminat-animasi-jepun.html

    ReplyDelete

thanks for the comment(s) and enjoy to read more

Masak - Masak PKP by Anisa

Hi semua. Hari ni Nisa nak share gambar yang Nisa masak waktu PKP ni. Boleh katakan mostly masak tapi ada jugak request nak tutup dapur seh...

Popular Post