Saturday, October 08, 2011

pengalaman sendiri tiru time exam...

Assalamualaikum kepada semua yang datang jenguk kat blog ni..
entry kali ni nak citer pasal facebook share dah 'berleluasa' dan diantaranya...
pasal kes tiru yg makin menjadi2,so ini la langkah 'darurat' (suke hati je buat term sendiri)
(gambar sumber dari facebook)

desperate giler ek..hahha..ada kawan saya cakap lagi senang nak meniru..selit nota kat penghadang tu..
dan saya respond  tak ke juling mata kalau nak meniru.. sanggup ke korang nak amik exam mcm ni?

pengalaman the first and the last time tiru exam,
time tu nak exam chemistry..kan ada pasal Electrochemical Series tu kn..
siyes lupe order utk ES tu,so buat la drastik solution..letak notes bawah meja.
betul2 nak hantar paper..pergh, kena serang dgn cikgu.
hamik ko..terbaik la..time tu nak cover mmg tak dapat la..dapat malu memang la ada. sampai kena ugut nak bagi markah kosong.. berpeluh2 nak balas serangan cikgu..
tobat tak nak buat lagi..fobia..so,tu adalah antara pengajaran terhebat pernah ku alami..
korang macam mana?? ada lagi power ke? nak share pun boleh pengalaman korang.
p/s: kalau kat wall fb saya penuh pasal share2..yg penting bermanfaat la..
untung laa~~ kalau korang dapat meniru tapi tak pernah kantoi (nada : humor sarcastic)

9 comments:

cik dila.. said...

hehe..kecian , kan da kantoi..dila
penah jugak tulis notes2 kt tgn.
pastu discuss ngan mber.xpenah lak kantoi:P

Anonymous said...

haha
kelakar plak gmbr tu
panas kot! rimas


yep.
mustahil takde yg takpernah meniru dlm exam
at least
once.


hee

ANISA said...

terer betul yg tak pernah kantoi tu...
betul3..sorg mesti akan tiru sekali time exam..

yan_izumi said...

nie pic dak2 teknik yg ske meniru tue kn ..lawak je..zmn sklh normal la meniru...hihih

ANISA said...

time universiti pun ada je yg meniru...pernah nmpk dgn mata sndr ni..ish2...

Zul Fattah said...

aku mlas r nk cite sini.. nanti bangga diri plak..
tipu r, kalau aku cakap aku tak pernah meniru masa exam..
toyol aku, ada di merata2.. haha.. so pham2 r

PeRmAtA bIrU said...

huhu.. masa sekolah rendah pernah la cubaan meniru.. tinggal nota dalam tandas.. so kerap la g tandas... adoii.. tapi sekarang da anti bab2 meniru time exam nih... kalau quiz tetap gak meniru..hoho...:) jgn tiru gaya saya.. haish...

ANISA said...

hahhaa...kantoi pernah meniru...
please don't try this at home..hhehehe

Selendang Merah said...

haha...nak buat macam mana kan subjek tu memang susah...jadikn pengajaran jgn meniru..kih3

Misi bermula sekarang

Lately Nisa ada masak untuk family. Tak adalah terer mana pun tapi improve trial after trial. Menu selalu masak Sup brokoli, Sup ayam...