pengalaman sendiri tiru time exam...

Assalamualaikum kepada semua yang datang jenguk kat blog ni..
entry kali ni nak citer pasal facebook share dah 'berleluasa' dan diantaranya...
pasal kes tiru yg makin menjadi2,so ini la langkah 'darurat' (suke hati je buat term sendiri)
(gambar sumber dari facebook)

desperate giler ek..hahha..ada kawan saya cakap lagi senang nak meniru..selit nota kat penghadang tu..
dan saya respond  tak ke juling mata kalau nak meniru.. sanggup ke korang nak amik exam mcm ni?

pengalaman the first and the last time tiru exam,
time tu nak exam chemistry..kan ada pasal Electrochemical Series tu kn..
siyes lupe order utk ES tu,so buat la drastik solution..letak notes bawah meja.
betul2 nak hantar paper..pergh, kena serang dgn cikgu.
hamik ko..terbaik la..time tu nak cover mmg tak dapat la..dapat malu memang la ada. sampai kena ugut nak bagi markah kosong.. berpeluh2 nak balas serangan cikgu..
tobat tak nak buat lagi..fobia..so,tu adalah antara pengajaran terhebat pernah ku alami..
korang macam mana?? ada lagi power ke? nak share pun boleh pengalaman korang.
p/s: kalau kat wall fb saya penuh pasal share2..yg penting bermanfaat la..
untung laa~~ kalau korang dapat meniru tapi tak pernah kantoi (nada : humor sarcastic)
9 comments

Popular Posts