SEGMEN:::JOM HARGAI SAHABAT

Assalamualaikum kepada kawan2 ku..heheheehe
saya telah dijemput oleh kawan blogger saya,istana biru.
idea yang sgt menarik..nak hargai kawan ni susah nak luahkan,tunjuk dgn kata2..
ada juga cara dgn pengorbanan masa,tenaga dan duit(bab2 enjoy or makan)
tetiba je nak feeling ek..


sejujurnya saya tak reti nak luahkan pasal2 penghargaan kepada kawan2..(yea la tu (gaya mata pandang atas,tangan letak dibahu)) jadi saya cuba sedaya upaya saya untuk melakukannya (mood : determination) 
tunjuk gambar pun boleh la ek??

hang out dinner dgn diaorg..ramai lagi sebenarnya...

 kawan saya ni pun blogger jugak, nukilan izumi. usha la,best blog dia ni...selalu jenguk2 dia..
ni gambar 'curi2' dari diaorg..ni pun rapat jugak... jenis yang gila2..

background giler striking...btw,menyerlah kekawan saya semua ni...hehehe...best!!!(soe korang curik2 gambar tanpa izin...)


roomate masa semester 1...tapi sangat rapat...sampai la sekarang.. atlet dia ni... semangat sangat2 kuat.. pernah jaga saya masa saya sakit..

 ramai lagi sebenarnya... tapi kalau just one entry..memang tak cukup la...maaf ea..

UCAPAN: terima kasih kepada semua yang jadi kawan saya.. layan kerenah saya yang macam budak-budak ni.. maaf kalau ada buat terasa hati atau menyusahkan korang.. harap takde korang simpan lagi apa2 yang buruk2 pasal saya..(kalau ada..) love you all..

maaf lambat post entry ni.. nasib baik paling lambat 22hb...fuhh..still sempat.. ni pun tah nape la dgn post ni..
buat hal.. (dah rasa banyak sangat maaf..) (^_^)                                                                               
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                
4 comments

Popular Posts