Thursday, October 06, 2011

jadual untuk sem ni...

Assalamualaikum kepada semua..
entry kali ni pasal jadual saya yang latest..
ni adalah realiti.. memang ni saya nyer jadual kelas..
so,kalau nmpk pagi2 post entry..jangan la terkejut ea..
ni adalah komen dari peminat saya di facebook
ada best dan tak best nyer jadual mcm ni..
tapi....dengan ini saya akan belajar untuk menghargai masa..insya-Allah..
p/s: ada tulis pasal nak ponteng kat atas ni...tapi...hahaha
xde mknenyer nak ponteng...(perasaan serba salah bila ada niat nak ponteng)
siap bapak saya komen tu...hahaha untung laa~~

4 comments:

PeRmAtA bIrU said...

wah seronoknya leh bangun lambat... hehhe... samala kita hari jumaat cuti.. tapi hari2 saya kelas kul 8 pagi kecuali khamis..:)

ANISA said...

hahaha,,,geng cuti jumaat... ye ke?? tp ptg dh xde kelas kn? =)

NasZ said...

kelas dah mula nampaknya. hehe.

MOHD NASER.com

ANISA said...

aah..dah lama pun mula..ni baru betul2 susun jadual...awal2 ari tu asyik rombak je..

Misi bermula sekarang

Lately Nisa ada masak untuk family. Tak adalah terer mana pun tapi improve trial after trial. Menu selalu masak Sup brokoli, Sup ayam...