jadual untuk sem ni...

Assalamualaikum kepada semua..
entry kali ni pasal jadual saya yang latest..
ni adalah realiti.. memang ni saya nyer jadual kelas..
so,kalau nmpk pagi2 post entry..jangan la terkejut ea..
ni adalah komen dari peminat saya di facebook
ada best dan tak best nyer jadual mcm ni..
tapi....dengan ini saya akan belajar untuk menghargai masa..insya-Allah..
p/s: ada tulis pasal nak ponteng kat atas ni...tapi...hahaha
xde mknenyer nak ponteng...(perasaan serba salah bila ada niat nak ponteng)
siap bapak saya komen tu...hahaha untung laa~~
4 comments

Popular Posts