baru je abis baca novel episod cinta

assalamualaikum kepada semua...
hari ni saya baru je abis layan novel Episod Cinta oleh Aira Aliff

gambar dari google

bukan senang taw saya nak melayan novel2 macam ni..
berjaya menghabiskan membaca novel ni selama 2 hari..
kepenatan sejak akhir2 ni..baca utnuk bed time story dan tengah tunggu ada kje 
masa jaga modul tadi.. gunakan masa penuhnya..
mood bila baca : hati berbunga2+sedih+pilu+semangat(tabah)
kadang2 rasa macam Aira Hanna dan Hareez Riffqal tu somebody yang saya kenal..
cerita cinta yang sangat sweet...penuh halangan,cabaran..
rating : 4 out of 5 (best!!)
tahu mengenai buku ini dari : majalah (tapi tak ingat kat mana,byk sgt baca majalah)
harga : RM 19.90
p/s: WAJIB LAYAN!!! (just my opinion)
Post a Comment

Popular Posts