tahniah follower ku yang ke-100

Assalamualaikum kepada semua...sama ada silent reader atau tak..
hari ini saya nak mengumumkan 
follower saya yang ke 100

ni blog dia : Rileks Sebentar


terkejut bila hari ni bukak blog..dah ada 100 follower..
ada kawan saya cakap saya main tipu tetiba je follower bertambah.
tu pun thanks kat segmen la..
so,saya nak ucapkan selamat la terjah blog saya yang tak seberapa sangat..
saya harap dapat jadi blogger yang tegar (mood: determintion)
terima kasih semua!!!

8 comments

Popular Posts