Saturday, October 15, 2011

tahniah follower ku yang ke-100

Assalamualaikum kepada semua...sama ada silent reader atau tak..
hari ini saya nak mengumumkan 
follower saya yang ke 100

ni blog dia : Rileks Sebentar


terkejut bila hari ni bukak blog..dah ada 100 follower..
ada kawan saya cakap saya main tipu tetiba je follower bertambah.
tu pun thanks kat segmen la..
so,saya nak ucapkan selamat la terjah blog saya yang tak seberapa sangat..
saya harap dapat jadi blogger yang tegar (mood: determintion)
terima kasih semua!!!

Post a Comment

Stok Genki Tape untuk 2 bulan

Hi semua. Tajuk memang straight forward je. Kebiasaan kalau dah ada anak kecik akan ada perbelanjaan untuk pampers. Last time beli stok pam...

Cerita Panas Blog Minggu Ini