Sunday, October 16, 2011

aduiii..kena lagi...

Assalamualaikum kepada semua..
entry kali ni nak citer pasal yang antara fenomena kat facebook
"bahaya yakult..."
korang dah tengok?? adeiii... sakit jantung taw tak...
dah la 'terlalu' fokus dengan video tu...
dan macam biasa...posisi ku lebih dekat di skrin lappy..
lebih dekat daripada biasa..
yea la dengan tajuk macam tu,mesti la curious..
tapi siyes sebelum nak tengok tu,dah rasa lain macam pun...
"jangan tengok,jangan tengok..."
(sorry la saya ni jenis penakut sikit)
alarh...video ni seangkatan dengan pasal Lisa Surihani jatuh tu...
sape yang dah tengok,of course la paham...
aduiii nape la ada prank macam ni..
lemah jantung ku...menjerit kot..
dah la time tu tengah jadi urusetia..sambil jaga2 tu,layan la fb mmbr (sbb bukan lappy saya pun time tu)
sabaq je la time tu... tapi tu la tak serik2 lagi...

korang dah tengok dah??? pergi la...untung la sape yang tak ada perasaan tgk video tu..
memang la video tu bagi headline power2,curiosity tu tinggi sangat...hihihi

Post a Comment

Platemat pinggan untuk kanak-kanak

  Hi semua. Pernah tak korang mengalami,  susah nak bagi si kecik kita makan sebabkan dia nak campak pinggan dia ke bawah? Boleh jadi...