"untungla kalau ada org yg gentleman"

Assalamualaikum kepada semua...sorry la dah lama tak update apa2 kat blog ni..
dah bersawang dah rasanya..hihihi
entry kali ni tak ada niat apa2 pun..
tak semua yang macam ni,hanya segelintir je

situasi 1: bila nak beratur naik bas 
eeh..tak kan nak berebut jugak dengan girls bila nak naik bas..
isshh..kan lagi sweet bagi perempuan naik dulu..

situasi 2: dalam bas, sian budak perempuan tu bawak buku banyak..tak dapat tempat duduk..
jadi sebaik2nya yang budak laki yg dpt tmpt duduk tu,
kasi la yg bdk perempuan tu duduk...

situasi 3: tolong bukakkan pintu..
perghhh siyes gentleman la kalau ada yang tolong bukakkan pintu..

mesti ada yg akan ckp mcm ni, "alarh buat apa nak gentleman sangat dgn bdk pmpn ni"
"diaorg leh buat sndr.." (especially situasi 3)

entry ni hanya pendapat aje...tak nak tahu sudah..
mana la taw..dgn taktik ni..korang boleh jumpe teman hidup ke..ceceh..
probability tu ada je..(term statistic,hehhe sorry)
sekadar pekongsian,xde niat diskriminasi pun..
3 comments

Popular Posts