Sunday, October 09, 2011

promote food delivery : Dok Resources Dokr

Assalamualaikum kepada semua sama ada silent reader ataupun yg reader yang tegar..
-intro yang baik punyer hahahahahaha<try hard>-
entry kali ni nak promote food delivery yang saya selalu pesan..
memandangkan kelas banyak habis petang dan ada yang malam..
klik kat SINI laju2 utk tgk jadual saya sem ni..
plus kalau petang2 ada meeting,so dengan Dok Resources Dokr la
saya tak payah bersusah payah nak ke Dataran Cendekia (DC) utk beli makanan..
mana tahu? dari roomate saya..

ini antara menunya..
Nasi Ambeng Special [ayam black paper RM 7.00 ] Ambeng special ikan keli cili padi RM 7.00 ] Ambeng biasa ayam rempah RM 5.50.percuma sirap pandan semua set d atas.. mesti try ni..

antara kegemaran saya
mee/kuetiow/bihun goreng mamak RM 4.00
 ada lagi menunye...dalam 25 menu...kang entry ni penuh dengan gambar makanan je nanti..
untuk detail pergi kat facebook taip Dok Resources Dokr
untuk tempahan 017-6744447
D ORANG KAMPUNG SEK 2 SHAH ALAM
10.00 a.m - 11.00p.m
p/s: food delivery+restoran+katering...dah promote kat budak kelas (testimoni,perlu ke??)
kepada member UiTM Shah Alam dan yang dekat2 kat area sini..
(UNICEL, MMU) meh la try ni..
Post a Comment

Platemat pinggan untuk kanak-kanak

  Hi semua. Pernah tak korang mengalami,  susah nak bagi si kecik kita makan sebabkan dia nak campak pinggan dia ke bawah? Boleh jadi...