Sunday, October 09, 2011

promote food delivery : Dok Resources Dokr

Assalamualaikum kepada semua sama ada silent reader ataupun yg reader yang tegar..
-intro yang baik punyer hahahahahaha<try hard>-
entry kali ni nak promote food delivery yang saya selalu pesan..
memandangkan kelas banyak habis petang dan ada yang malam..
klik kat SINI laju2 utk tgk jadual saya sem ni..
plus kalau petang2 ada meeting,so dengan Dok Resources Dokr la
saya tak payah bersusah payah nak ke Dataran Cendekia (DC) utk beli makanan..
mana tahu? dari roomate saya..

ini antara menunya..
Nasi Ambeng Special [ayam black paper RM 7.00 ] Ambeng special ikan keli cili padi RM 7.00 ] Ambeng biasa ayam rempah RM 5.50.percuma sirap pandan semua set d atas.. mesti try ni..

antara kegemaran saya
mee/kuetiow/bihun goreng mamak RM 4.00
 ada lagi menunye...dalam 25 menu...kang entry ni penuh dengan gambar makanan je nanti..
untuk detail pergi kat facebook taip Dok Resources Dokr
untuk tempahan 017-6744447
D ORANG KAMPUNG SEK 2 SHAH ALAM
10.00 a.m - 11.00p.m
p/s: food delivery+restoran+katering...dah promote kat budak kelas (testimoni,perlu ke??)
kepada member UiTM Shah Alam dan yang dekat2 kat area sini..
(UNICEL, MMU) meh la try ni..

8 comments:

Zul Fattah said...

fulamak.. nasi ayam black paper? best woo

ANISA said...

hahahha..kan3??
pastu makanan diaorg giler byk..kalau jenis tak larat nak makan sorg nasi ambang,bek kongsi..

Razil Tahir said...

ade ek? de hantar sampai dalam ker?
haaaaa... cm best jer... XD
boleh try nie!! XD

ANISA said...

aah mmg sampai ke kolej pun kalau boleh...
of coz,mesti try...

Miss Nadya said...

adui..lapar la..:)

new entry :: Blog Pilihan Hari Ini ツ

syimiekitty said...

nak!! sampai UM x?

ANISA said...

sampai UM?? tak la kot...hehehe

shida said...

pergh..nmpk sedap..dh la de delivery srvice...ho3...
nway shida follower ke 99!!!
i like!!

Mood Republik 2019

Hi semua. Nak share lepas join Mood Republik dekat MITEC haritu. Nak dijadikan cerita, Nisa join hari Jumaat. Apply Birthday leave dan maca...