Saturday, July 08, 2017

Shoe Rack | Lazada


Kali ni nak share Nisa ada beli shoe rack dari Lazada. 
Asalnya Nisa ni jenis tak rajin nak bukak Lazada pun, 
tapi sebab bapak yang rekomen kan untuk Nisa. 
Biasanya apa bapak rekomen, dengan cepatnya Nisa beli tanpa ragu-ragu.


Ada 6 level shoe rack ni. Itu pun banyak space lagi kan?

 Price beli waktu ni tak sampai RM30 and free shipping. 
Dari segi nak tunggu delivery, tak lama pun..order weekend, isnin dah sampai.
Ada 3 kaler..dan kaler grey ni jadi pilihan.
Ada beli extra haritu sebab murah kan, tapi kalau letak 2..jadi banyak pulak.
On-hold dulu lagi satu ni..


Post a Comment

Holiday Trip @ Residence Inn, Cherating

Hi semua. Akhirnya berkesempatan nak menulis kat blog.  Trip 3 Hari 2 Malam sememangnya seronok buat kami.  Plan nak ke Cherating, ja...