Saturday, July 08, 2017

Shoe Rack | Lazada


Kali ni nak share Nisa ada beli shoe rack dari Lazada. 
Asalnya Nisa ni jenis tak rajin nak bukak Lazada pun, 
tapi sebab bapak yang rekomen kan untuk Nisa. 
Biasanya apa bapak rekomen, dengan cepatnya Nisa beli tanpa ragu-ragu.


Ada 6 level shoe rack ni. Itu pun banyak space lagi kan?

 Price beli waktu ni tak sampai RM30 and free shipping. 
Dari segi nak tunggu delivery, tak lama pun..order weekend, isnin dah sampai.
Ada 3 kaler..dan kaler grey ni jadi pilihan.
Ada beli extra haritu sebab murah kan, tapi kalau letak 2..jadi banyak pulak.
On-hold dulu lagi satu ni..


4 comments:

Nour Adieb said...

murah tu RM30 👍👍👍 cantik warna grey tu 😍

Noor Maizan said...

hahaha sama la kita, kalau murah je beli lebih.ehehe.

Anisa Anuar said...

Tak sampai pun rm30..tak igt exact amount..tu la kn kaler ni pun nice.. bkn senang nk dpt murah..tu beli lebih..

mamapp said...

6 tingkat boleh letak byk kasut tu..Yg bestnya shipping free Tu.

Keletah Maira Arissa

Sedang ayah tengah melayan cerita Jurassic Park, si anak mula tertarik dengan rancangan TV. Tapi setiap kali nampak kelibat dinosaur, M...