Monday, July 10, 2017

Segmen Blogwalking Raya 2017 Mialiana.com

klik sini untuk join
 
 
Assalamualaikum dan salam Aidilfitri semua..
Raya kan sebulan, jadi kira valid lagi ni.
Okay kali ni Nisa join segmen ni, dah lama follow Kak Mialiana ni.
Jadi korang pun feel free to join ea..
nanti dah ada full complete list, Nisa pun nak tumpang blogwalking ea kak..
 
Terima kasih sebab organize segmen ni.
Pada yang singgah blog Nisa ni, jemput la ea.. datang beraya kat blog ni..
hidangan ketupat rendang tu, tak ada la...
tapi hidangan post-post yang Nisa ada ni, boleh la ea..
Salam ukhwah pada yang baru kenal..nanti hai-hai dengan Nisa taw..
Nisa ni tak makan orang haih, makan nasi aje..
 
 


2 comments:

JAMIL HASHIM said...

SINGGAH 16 SYAWAL

https://belogsjm.blogspot.my/2017/07/segmen-blogwalking-raya-2017.html

Husna Rahman said...

Heppi Eid Mubaraq dan selamat menyambut Syawal ke 16

Melawat Baby Faqih

Alhamdulillah diberi kesempatan berjumpa dengan kawan-kawan. Tak boleh last minute plan sangat sebab we olls nak buat potluck together. De...