#20 Spontaneous Thursday : Sampaikan walau sepotong ayat


Ini dah jadi rutin harian masa lapang kerja ataupun nak dapatkan momentum pagi-pagi,
tambahkan ilmu melalui youtube dengan duration video 4 - 5 minit.
Pada mulanya hanya dengar semata-mata tanpa buat catatan,
tapi tergerak hati nak catat nota selepas dengar salah satu video yang saya tonton.

Setiap kali ada knowledge baru, mula keluar dari mulut "ooooo..." 
tanda ada belajar benda baru.. 
ni pagi tadi punya, sempat amik masa...5 minit je untuk dengar.dan catat..

okay lah nanti nak share, Nisa subscribe channel apa untuk tengok ea..
Korang pulak macam mana?


Post a Comment

Popular Posts