Thursday, July 27, 2017

#20 Spontaneous Thursday : Sampaikan walau sepotong ayat


Ini dah jadi rutin harian masa lapang kerja ataupun nak dapatkan momentum pagi-pagi,
tambahkan ilmu melalui youtube dengan duration video 4 - 5 minit.
Pada mulanya hanya dengar semata-mata tanpa buat catatan,
tapi tergerak hati nak catat nota selepas dengar salah satu video yang saya tonton.

Setiap kali ada knowledge baru, mula keluar dari mulut "ooooo..." 
tanda ada belajar benda baru.. 
ni pagi tadi punya, sempat amik masa...5 minit je untuk dengar.dan catat..

okay lah nanti nak share, Nisa subscribe channel apa untuk tengok ea..
Korang pulak macam mana?


Post a Comment

Soalan yang buat ku berfikir sejenak

Hi semua.. Semua baik-baik aje? Alhamdulillah buat Nisa. Siapa dah try IG Story untuk 'bagi ruang' untuk bertanya dan kita ak...

Cerita Panas Blog Minggu Ini