Friday, July 14, 2017

Maira dan mainannya | Maze Beads


Hi semua, kali ni nak share pasal mainan beli untuk Maira. Untung Maira, ibu dia jual barang mainan dapat dia merasa mainan yang best-best dari ibu dia. Jadinya Nisa picky bila pilih mainan Maira. Itu pun pernah nak beli mainan masak-masak, last-last husband cakap "Tak yah belikan. Nanti last-last periuk kuali kat rumah tu jugak dia main."

Tapi lain pulak kes Maze Beads ni. Pernah bawak Maira pergi kedai toy, entah kenapa Maze Beads yang kebiasaan jual di kedai mainan situ jugak yang dia nak main. Nisa decide hadiahkan Maze Beads untuk dia. Murah pun dah murah. Harga RM27 termasuk postage. Ringan, tak perlu risau kalau jatuh kat kaki Maira. Bawak dalam beg pergi rumah pengasuh pun senang. Sekarang suka betul dia main.

Kalau ada mommies atau kawan atau sedare nak belikan si kecil tersayang, Nisa memang recommend untuk dapatkan ni untuk diaorang. Boleh je email kat Nisa anisaanuar@gmail.com insyaAllah Nisa akan dapatkan untuk korang dengan layanan terbaik.



Post a Comment

Platemat pinggan untuk kanak-kanak

  Hi semua. Pernah tak korang mengalami,  susah nak bagi si kecik kita makan sebabkan dia nak campak pinggan dia ke bawah? Boleh jadi...