Tak tahu nak pilih siapa...


Aisehhh...Jangan risau ni bukan pasal soal hati dan perasaan.. Selalunya setiap bulan saya akan pilih seorang untuk featured dalam blog ni untuk segmen khas blog Anisa's Corner iaitu Breaking Down My Favourite Blog untuk bulan saya rajin blog-walking dan rajin update.. Jadi walaupun saya boleh la kiranya ada jugak blog-walking tapi masih tak jumpa lagi..

Syarat yang saya dah letakkan bila sekali blog tu dah featuring untuk Breaking Down My Favourite Blog, dah tak boleh untuk akan datang.. Review khas untuk bulan itu contoh untuk post ramai pengunjung September 2012

Jadi lately tak berapa pandai nak pilih...tu yang timbul isu tak tahu nak pilih siapa..tapi insya-Allah akan datang, saya cuba pilih yang saya suka untuk Breaking Down My Favourite Blog of The Month..
Macam mana nak dipilih? Yang saya rasa selesa nak baca post nya, selesa blog-walking kiranya yang saya selesa la...jadi jawapannya agak subjektif gitu..

And...selalunya saya review blog tu in english...just in simple English word...Mana la taw kot orang negara luar baca ke..haaa~~ siapa yang tahu..

p/s : Saya ni tak berapa cerewet orangnya..
3 comments

Popular Posts