Friday, May 10, 2013

11 Things About ME


Hye semua.. Michelle dah tag saya untuk 11 Things about me.
dah macam ala2 lagu Miley Cyrus 7 Things tu..untuk Miley lagu tu more on healing relationship.
kalau nak buat jugak kena ikut a few rules..

1. Post this rules.
2. Write 11 things about yourself.
3. Answers the questions the tagger set for you.
4. Create 11 new questions for those you want to tag.
5. Choose 11 bloggers to be tagged and link them to the post.
6. You are not allowed to tag back.
 
 
so,let's get start it..
11 Things About ME
 
1. anak sulung.
2. book worm
3. selalu jadi 'raksasa' bila main dengan adik sejak dari kecik.
4. not so into it dengan facebook lately sebab rasa tak sedap hati setiap kali log in.
5. Back Street Boys die hard fan. ada collection album sejak umur 6 tahun.
6. makan SANGAT slow. 
7.suka budak kecik especially boy hehehe...teringat adik2 time kecik.
8. tak pandai masak tapi bila terpaksa masak je..
9.tak memilih bab makan.
10. suka apa-apa yang spontan.
11. garang bila dengan adik-adik.
 
Soalan Michelle untuk saya
 
1.Kenapa awak berblog?
pada mulanya sebab assignment ITC. dah lama-lama jadi minat + addicted
 
2.Awak umur berapa ?
2013 ni ke?? bakal umur 23 tahun...maknanya haritu pergi mengundi la..
 
3.Blog saya berat atau tak?
sangat tak berat...berat bila line internet problem hehehe
 
4.Awak suka kawan dengan saya tak? hahaha :P
nape tak suka pulak...kena jumpe depan2 baru boleh jadi close friend..
and we might end up be BFF..who knows..
 
5.Apa awak buat bila bosan?
main remote macam orang tengah main video game..boleh bayangkan tak..
 
6.Awak rasa awak seorang yang macam mana?
soalan ni macam angkat bakul sendiri pulak...orang yg kalau boleh tak nak menyusahkan orang lain.
 
7.Awak   seorang yang open atau tidak?
yeahhh why not... opinion masing-masing kan..I am good listener..
 
8.Antara kekasih dan sahabat mana awak utamakan?
soalan ni susah...sebab kalau bawak keluar bawak semua sekali...
 
9.bila hari hujan awak suka tak? kenapa? :D
SUKA!!! Sebab tak payah siram pokok...rasa kemalasan bila nak pergi siram..hehehe
 
10.kalau saya minta tolong kamu sesuatu sudi tak kamu tolong walaupun kita tak kenal?
boleh je...tapi selagi yang saya mampu la..
 
11.Antara cheese cake dan cokalet cake mana lagi perghhh sedap? :D
COKELAT la...My Favourite..
 
11 Soalan Dari Saya Pulak
 
1.burger ayam dengan burger daging mana yang lebih korang prefer?
2. Pernah berangan jadi apa? (contoh : power rangers)
3. selalu tak tegur saya? tak kisah dengan apa cara pun..
4. Apa first impression korang terhadap saya?
5. Last time pergi tengok wayang citer apa? dengan siapa?
6. Apa benda yang mesti ada dengan korang bila korang keluar...?
7. Last time stalker orang bila?
8. Bila last time korang dapat hadiah? tak kisah dari siapa pun..
9. Apa perkara spontan yang pernah korang buat?
10.Suka makanan pedas atau manis?
11. Korang pernah kena tipu? dengan siapa?
 
Blogger yang kena tag : K.A.M.I 
dan nak tambah lagi...tengah dilemma nak pilih siapa..
nanti saya update balik..
 
okay dah selesai...antara post yang lama saya spend nak buat..soalan pulak buat terlalu random..mula-mula tadi banyak tanya pasal makanan je..pastu edit balik la..hehehe...tu serupa macam nak ajak pergi makan..
hehehe....jom semua.. =)
 
Post a Comment

Platemat pinggan untuk kanak-kanak

  Hi semua. Pernah tak korang mengalami,  susah nak bagi si kecik kita makan sebabkan dia nak campak pinggan dia ke bawah? Boleh jadi...