Thursday, May 02, 2013

Samsung Galaxy S4 vs HTC One vs Nexus 4 : Mana pilihan anda?


Hye semua.. Post kali ni nak bagi sikit tolong kepada yang tengah mencari phone baru..
Kalau yang ada dilemma nak beli yang mana..
Samsung Galaxy S4? HTC One? atau Nexus 4?
semua ni tengah hangat di pasaran..

sumber gambar dari google

Pilihan saya? HTC One
Sebab saya suka phone cameranya yang nampak menakjubkan walaupun 
dalam keadaan pencahayaan yang rendah..
designnya nampak sharp dan sesuai dengan diri saya.
on-board storage yang paling besar dari Samsung Galaxy S4 dan Nexus 4.

Saya pentingkan aspek yang begini..mungkin anda lebih fokus kepada lain.
untuk simple dan padat review dari yang lebih pakar mungkin dapat membantu..
klik SINI untuk lebih terperinci..

kepada yang dilemma, harap dapat membantu sikit..
survey dulu sebelum beli,okay??

 p/s : mungkin sebab dah kemaruk dengan HTC, tu yang nampak HTC dulu..
tapi untuk Samsung Galaxy S4 dan Nexus 4, kalau saya dah mampu...memang beli la semua..
hahahhahaa (gelak jahat) dah macam baik beli kedai handphone terus..

 

Post a Comment

Kompilasi testimoni MYFA Serum

Hi semua. Hari ni ambil kesempatan untuk buat kompilasi testimoni MYFA Serum. Nisa pun pakai dan yes jual sekali. Nisa sudah rasa hasilnya ...