Friday, May 10, 2013

Typo Friday #5 : cari kerja


Assalamualaikum semua dan hye...sambil layan ulangan citer cheodamdong Alice buat typo friday ni.. sihat ke semua orang?? saya?? boleh la...tapi tak de la mood nk buat kerja gila..a lot responsible for me to do ta lately. cari kerja? al-maklum la saya baru je habis belajar..konvo bakal dalam 2 minggu lagi..tak rasa excited lagi pasal convocation ni sebab jobless lagi. bukan saya tak cari kerja...terlebih la hantar resume..tapi apa nak buat belum rezeki lagi.. dah nak dekat 40 company ehh bukan job offer la hantar.. sehari akan hantar 3-5 resume by email...tu je yang mampu hantar pakai mail.. n yang jawab offer yang saya mintak boleh dibilang sangat la.. Ada kawan senang je dapat kerja...tapi jangan risau saya kena berusaha lebih lagi.. bapak cakap "kerja tu ada je untuk Nisa...cuma belum rezeki lagi la tu" 



Sebab tu jugak la...rasa malas sangat nak pergi convocation...sebab nnt mesti orang akan tanya...nampaknya kena pekak kan telinga je atau cakap jadi maid pun okay jugak.. lama dah ntak buat typo frisday ni...alahai mmg rasa nk tekan backspace ni...hehehe oppsss tukar topik la pulak ni... pape pun..time konvo, redah je la...walaupun result tak segempak mana...janji dah habis belajar dengan course yang saya sindiri pilihkan... 

banyak tk typo nye kwn2...mcm play safe ek??

salam ikhlas dari saya, ANISA
Post a Comment

Kompilasi testimoni MYFA Serum

Hi semua. Hari ni ambil kesempatan untuk buat kompilasi testimoni MYFA Serum. Nisa pun pakai dan yes jual sekali. Nisa sudah rasa hasilnya ...