Wednesday, May 22, 2013

Konvokesyen UiTM 78 dan Belated birthday!!!


Assalamualaikum semua... Alhamdulillah saya sudah graduate dengan jayanya dalam Bachelor Science of (Hons.) Statistics. Terima kasih kepada semua secara langsung dan tidak langsung sepanjang saya bergelar mahasiswa. Hanya Allah sahaja yang balas jasa baik kalian semua. A huge shout out to my parents because of their hard work and patient for me.

sempat bergambar kat belakang dewan ni.. tengah line up nak susun orang kan.. maklum la sesi pagi, hujan lebat pulak haritu..

bergambar dengan classmate dan siapa-siapa yang kenal...thanks semua.. muka happy je semua orang waktu ni kan..
Bila ditanya dengan kawan-kawan, "ko sekarang buat apa?"
dengan nada slamba saya jawab, "jadi maid...practice menuju alam perkahwinan.."
konon kalau jawab macam tu...bunyi berkerjaya la dari jawab, "tanam anggur je kat kampung tu.."

Terima kasih kepada yang datang, wish bagi hadiah (Fad dan Faaizah) masa konvo saya. Tahniah kepada yang konvo sama-sama...


14 mei 2013 birthday saya celebrate dengan simple. Birthday sama dengan adik tercinta, Aslam. Terima kasih bapak belikan kek secret recipe ni.. dah 23 tahun memang tak perlu celebrate macam budak-budak lagi.

Terima kasih kepada semua yang wish birthday.. ada yang call, message, menyanyi... ada jugak tanya, "nape tak letak kat facebook tarikh lahir..?"
jawapan saya, "saje je...nak trick best friend...ingat tak birthday saya.."
lagipun wall facebook pun tak la susah nak uruskan...semua wish kat gambar kek ni...hehehe..nampak tak permainannya..


Post a Comment

Kematangan dalam blog

Alhamdulillah ada kesempatan untuk menulis di blog. Pagi ni sempat tengok post yang lama-lama. Ada rasa geli hati bila baca balik, ada rasa...