Konvokesyen UiTM 78 dan Belated birthday!!!


Assalamualaikum semua... Alhamdulillah saya sudah graduate dengan jayanya dalam Bachelor Science of (Hons.) Statistics. Terima kasih kepada semua secara langsung dan tidak langsung sepanjang saya bergelar mahasiswa. Hanya Allah sahaja yang balas jasa baik kalian semua. A huge shout out to my parents because of their hard work and patient for me.

sempat bergambar kat belakang dewan ni.. tengah line up nak susun orang kan.. maklum la sesi pagi, hujan lebat pulak haritu..

bergambar dengan classmate dan siapa-siapa yang kenal...thanks semua.. muka happy je semua orang waktu ni kan..
Bila ditanya dengan kawan-kawan, "ko sekarang buat apa?"
dengan nada slamba saya jawab, "jadi maid...practice menuju alam perkahwinan.."
konon kalau jawab macam tu...bunyi berkerjaya la dari jawab, "tanam anggur je kat kampung tu.."

Terima kasih kepada yang datang, wish bagi hadiah (Fad dan Faaizah) masa konvo saya. Tahniah kepada yang konvo sama-sama...


14 mei 2013 birthday saya celebrate dengan simple. Birthday sama dengan adik tercinta, Aslam. Terima kasih bapak belikan kek secret recipe ni.. dah 23 tahun memang tak perlu celebrate macam budak-budak lagi.

Terima kasih kepada semua yang wish birthday.. ada yang call, message, menyanyi... ada jugak tanya, "nape tak letak kat facebook tarikh lahir..?"
jawapan saya, "saje je...nak trick best friend...ingat tak birthday saya.."
lagipun wall facebook pun tak la susah nak uruskan...semua wish kat gambar kek ni...hehehe..nampak tak permainannya..


Comments

huny madu said…
Hepi belated birthday anisa! Congrats & wish u good luck :)
tahniah Kak Nisa! :D jelesnya dah grad! Hana lambat lagi x)

bestnya kek tu :)) choc indulgence kan? :D
Nurul Hidayah said…
Konvo kt UiTM Perak ea? Nurul pun kesana ari tu.. adik konvo on 20/5/13 ..architecture, congrats^^
hazwan hairy said…
tahniah! dh berjaya grad...hepy belated birthday to.semoga lebih berjaya..
whitecappuccino said…
congrats sis..happy belated bday too.
Sheila Salim said…
Assalamualaikum anisa. taniah yanggg. selamat hari lahir. semoga panjang umur, murah rezeki dan sihat walafiat. blog makin cute! suka! suka!
pete said…
tahniah jugak..
Tahniah nisa! Grad dah adik akak sorg ni.. Doakan akak dapat grad dengan tanpa masalah bulan 10 ni ok? huhuhu...
tahniah anisa...happy belated birthday jugak...sori baru perasan entri ni hari ni....rupa blog pon dah berbeza.... :)
Remy hazza said…
tahniah dan happy2 belated birthday.........semoga kejayan sentiasa bersamamu anisa.... amin

Popular Posts