BLOG BERWAJAH BARU!!!


Hye semua.. Kalau perasan blog ANISA'S CORNER sudah berwajah baru..
baru ada peluang nak update kan..
Sempena itu...nak ucapkan jutaan terima kasih kepada Cik Amal 
sebab sudi editkan blog ni yang AMAT menepati citarasa saya..
masa tu nampak post cik Amal yang INI
saya rasa mungkin dah sampai masa cari orang editkan blog saya yang amat simple ni..
nak jugak merasa berwajah baru..
tengok post ini untuk semua blog yang dia editkan.. INI

mula-mula dia bagi tengok preview banner yang bakal dia editkan

first impression..wow memang macam saya bila nak blogging..
warna kuning memang warna kegemaran saya..
terharu sangat masa tu.. 
sepanjang tempoh cik amal editkan...rasanya macam saya ni je yang susah untuk dihubungi
maklum la jarang online..maaf yea cik Amal..
kena banyak bersabar sikit kalau dapat orang macam saya ni..

bagi saya, saya AMAT berpuas hati cik Amal editkan blog saya..
cik Amal, ramai kawan saya puji lawa blog awak editkan..
jadi terima kasih taw.. memang tambah sayang blog ni..makin sayang la..



Comments

Rozuan Ismail said…
cantik!! teruskan berblog
Teena Tna said…
Blog wajah baru, mesti lebih bersemangat kan..
Diyana Hani said…
tantek...
Nao Mei said…
Alolo tomelnya belog adik...selamat blogging dik :)
Dear KHY said…
lawa-lawa syok tengok rama-rama tu. hehe ^_^
Jie Susanos said…
em cntk..truskn update blog
Dylla Abas said…
nice yellow :)
Remy hazza said…
nampak lebih comel.......mcm tuannya jugak...... he3..... tapi remy suka...sebab cerah jer kaler dia..... terang bijik mata......
ooh cik amal ke yg editkan....

Popular Posts