Monday, May 06, 2013

"Mega GiveAway By Adam Faiz"



ramai betul yang join Mega Giveaway ni..
mana tak banyak betul hadiah untuk dimenangi..
memandangkan keadaan internet dalam keadaan stabil ambil kesempatan nak join sama..

Tamat Tarikh 25 Mei 2013

harap dah memenuhi kesemua yang dinyatakan..
 Good luck pada yang join..kepada yang anjurkan sama ada sponsor dan Adam Faiz sendiri,
good luck..hope ramai yang join giveaway ni..

 


7 comments:

Hatimi Tahirruddin said...

gud luck... :)

Directioner said...

Hikma pun join GA ni jugak :) Meh laa singgah , http://cute-girlneedsuperman-honeylemon.blogspot.com/2013/05/mega-giveaway-by-adam-faiz.html

BUNDA a.k.a KN said...

gud luck semua..

iu-hazirah said...

dari segmen yang sama
good luck

http://www.iuzira.com/2013/05/mega-giveaway-by-adam-faiz.html

Jie Susanos said...

gud luck..

Remy hazza said...

selamat bersegmen....

Hamir Rahman said...

Salam datang dari segment yang sama. Harap korang berjaya yer. :D ikhlas dari amer. salam perkenalan.
http://www.amercorner.com/2013/05/mega-giveaway-by-adam-faiz.html

kepada tuan blog. amer nak menjemput tuan blog join Ga amer. Harap sudi join GA amer buat ni yer :D
http://www.amercorner.com/2013/05/may-giveaway-by-amer-corner.html

Mood Republik 2019

Hi semua. Nak share lepas join Mood Republik dekat MITEC haritu. Nak dijadikan cerita, Nisa join hari Jumaat. Apply Birthday leave dan maca...