Monday, May 06, 2013

"Mega GiveAway By Adam Faiz"



ramai betul yang join Mega Giveaway ni..
mana tak banyak betul hadiah untuk dimenangi..
memandangkan keadaan internet dalam keadaan stabil ambil kesempatan nak join sama..

Tamat Tarikh 25 Mei 2013

harap dah memenuhi kesemua yang dinyatakan..
 Good luck pada yang join..kepada yang anjurkan sama ada sponsor dan Adam Faiz sendiri,
good luck..hope ramai yang join giveaway ni..

 


Post a Comment

Kalau la boleh..

Sejak kebelakangan ni aktifkan diri dalam Google+ page kat office ni. Sebab office tak ada FB jadinya kita ber-networking dalam tu. Berken...

Cerita Panas Blog Minggu Ini