Al-Fatihah (6 Mei 1933 - 6 Mei 2013)


Assalamualaikum semua.. Hari ni post mood sedih sebab 6 Mei yang lalu saya kehilangan seorang dalam hidup saya. Saya panggil Nenek and he's my grandpa. Keluarga belah mummy saya. Saya dapat berita dalam pukul 1:50 petang nak dekat pukul 2 petang. Terus kami sekeluarga ke Ipoh. Saya dapat tahu yang hari sebelum arwah meninggal dunia, dia sempat menjalankan tugasnya sebagai seorang rakyat dengan mengundi. Arwah juga meminta nasi yang dibeli di kedai kegemarannya sebelum beliau menghembuskan nafas terakhirnya.



Nak cerita lebih? Tak la.. Just nak khabarkan berita sedih yang menimpa keluarga saya.

Al-Fatihah..

Comments

Arham Md Ali said…
Innalillah,

Saya tahun lepas time atuk meninggal terkilan sangat sebab waktu cuti sem tak pergi pun melawat dia walaupun ada masa :(

Selalu sangat bila orang tu dah tak ada baru kita tahu betapa penting seseorang tu.
huny madu said…
Takziah utk nisa sekeluarga, moga rohnya ditempatkn dikalangan org yg beriman, amin...
SYAH'IZZAT said…
takziah untuk u anisa.
Syafiq Muhammad said…
ASSALAMUALAIKUM , DENGAN SUKACITANYA DIMAKLUMKAN DISINI ADA G.A TERBESAR MEI, MEMANG AWESOME . HADIAH TOP REFERRAL SEHINGGA RM150.++ . JOM JOM . ADA BANYAK LAGI HADIAH . ANDA DI TAG #229
LINK TAGGING :
http://www.officialsyafiqmuhammad.blogspot.com/2013/05/tagging3.html
link G.A :
http://officialsyafiqmuhammad.blogspot.com/2013/05/1st-biggest-giveaway-by-osm.html


alfatihah juga , moga roh dicucuri rahmat . amin.
Wanie Zunidan said…
Al-fatihah . Semoga arwah ditempatkan golongan orang yang solehah .
Merok said…
Mentabah lah... Setiap kejadian ada hikmah disebaliknya.
Fendy said…
Al-Fatihah and takziah...
Remy hazza said…
alfatihah buat arwah nenek...
takziah dari remy utk anisa sekeluarga.....

Popular Posts