Nasib baik tak buat macam ni time konvo


Hai korang... tengok la tajuk post...bukan main lagi..
wahaha...tu je yang dapat terpikir.. 
apa yang nasib baiknya...


alahai segan betul...tapi memang sebelum naik pentas...ni la paling takut kalau terjadi..
dah macam having nightmare la..
yang paling epik, ada seorang budak lelaki...diploma statistik tak silap..
dia pergi peluk Dato' Sahol masa time saya konvo tu..
terkejut la semua orang.. gosok-gosok la mata ni nak make sure tak salah tengok..

saya pulak...tak terangkat tangan nak buat tanda Yes,Aku dah berjaya!!

Comments

K.a.m.i. said…
kami pon dok bedebaq. hehe
huny madu said…
Hahaha lawak la pulak, cmni pun bole
Kisah Si Dairy said…
tu da terlebih excited tu...moga die terlalu gembira kot..
keli menari said…
Tahniah !
Hehe kalau jatuh mcm tu,tak tau la , rasenye selubung muke
hazwan hairy said…
haha nk gelak lah tgk..hahaha..btw tahniah!
ira said…
Hahaha..betullah budak lelaki dip stat...sy pun jd saksi..hu3..pe2 pn tahniah ya :)
boni kacak said…
over excited tu agaknya.. hahahaha
Ikhmal Malique said…
harap dapat kawal diri masa konvo nanti.. haha..
nice day :)
Bermimpilah tentang apa yang ingin kamu impikan,
pergilah ke tempat-tempat kamu inginkan,
Jadilah seperti yang kamu inginkan,
karena kamu hanya memiliki satu kehidupan
dan satu kesempatan untuk melakukan hal-hal
yang ingin kamu lakukan

http://www.nolimitadventure.com/
lol tergolek mcm nangka tu...hehe
Teena Tna said…
Err, mesti dy x ley lupa hari grad dy kan...at least ada 'kenangan'..hee
Remy hazza said…
jgn excited sangat.........tapi remy dulu...muka kelat jer...... nervous...

Popular Posts