Thursday, May 23, 2013

Nasib baik tak buat macam ni time konvo


Hai korang... tengok la tajuk post...bukan main lagi..
wahaha...tu je yang dapat terpikir.. 
apa yang nasib baiknya...


alahai segan betul...tapi memang sebelum naik pentas...ni la paling takut kalau terjadi..
dah macam having nightmare la..
yang paling epik, ada seorang budak lelaki...diploma statistik tak silap..
dia pergi peluk Dato' Sahol masa time saya konvo tu..
terkejut la semua orang.. gosok-gosok la mata ni nak make sure tak salah tengok..

saya pulak...tak terangkat tangan nak buat tanda Yes,Aku dah berjaya!!

Post a Comment

"Comeback Giveaway by Raydah Alhabsyi"

  It seems like very lonnngggggg time for me not to join giveaway. So, I must say....lucky for Raydah to have me join your giveaway. ...