Thursday, May 23, 2013

Nasib baik tak buat macam ni time konvo


Hai korang... tengok la tajuk post...bukan main lagi..
wahaha...tu je yang dapat terpikir.. 
apa yang nasib baiknya...


alahai segan betul...tapi memang sebelum naik pentas...ni la paling takut kalau terjadi..
dah macam having nightmare la..
yang paling epik, ada seorang budak lelaki...diploma statistik tak silap..
dia pergi peluk Dato' Sahol masa time saya konvo tu..
terkejut la semua orang.. gosok-gosok la mata ni nak make sure tak salah tengok..

saya pulak...tak terangkat tangan nak buat tanda Yes,Aku dah berjaya!!

12 comments:

  1. kami pon dok bedebaq. hehe

    ReplyDelete
  2. Hahaha lawak la pulak, cmni pun bole

    ReplyDelete
  3. tu da terlebih excited tu...moga die terlalu gembira kot..

    ReplyDelete
  4. Tahniah !
    Hehe kalau jatuh mcm tu,tak tau la , rasenye selubung muke

    ReplyDelete
  5. haha nk gelak lah tgk..hahaha..btw tahniah!

    ReplyDelete
  6. Hahaha..betullah budak lelaki dip stat...sy pun jd saksi..hu3..pe2 pn tahniah ya :)

    ReplyDelete
  7. over excited tu agaknya.. hahahaha

    ReplyDelete
  8. harap dapat kawal diri masa konvo nanti.. haha..

    ReplyDelete
  9. nice day :)
    Bermimpilah tentang apa yang ingin kamu impikan,
    pergilah ke tempat-tempat kamu inginkan,
    Jadilah seperti yang kamu inginkan,
    karena kamu hanya memiliki satu kehidupan
    dan satu kesempatan untuk melakukan hal-hal
    yang ingin kamu lakukan

    http://www.nolimitadventure.com/

    ReplyDelete
  10. lol tergolek mcm nangka tu...hehe

    ReplyDelete
  11. Err, mesti dy x ley lupa hari grad dy kan...at least ada 'kenangan'..hee

    ReplyDelete
  12. jgn excited sangat.........tapi remy dulu...muka kelat jer...... nervous...

    ReplyDelete

thanks for the comment(s) and enjoy to read more

Update Birthday Giveaway Anisa Anuar Official Blog

Hi semua. Nisa nak bagi latest update tentang Giveaway yang masih lagi berlangsung. Jadi masih open ea buat semua. Boleh ke post ini taw Bi...

Popular Post