Hadiah Konvo


Cerita konvo tak habis lagi ke... aiseh.. tak la.. ni kasik tunjuk la sikit hadiah konvo yea..


mintak adik kesayangan yang giler camera jadi model pegang hadiah..
bunga+winnie the pooh tu hadiah dari Fad..siapa dia tu?
ada la...hehehe.. *blushing*

yang hand made bantal ada macam character android tu
siap ada nama NISA tu, kawan yang buat.. Faaizah namanya..
dah addicted buat hand made tu..dan yang paling best, lepas penat konvo tu..
tidur dalam kereta beralaskan bantal Faaizah bagi..
puas la cari bantal yang best dalam kereta..ni baru namanya gunakan sepenuhnya kan..

ni je ke? ohh ada lagi satu..
Wani ada bagi tempat letak handphone..tapi dah kena kidnap dengan adik tu ha..
sibuk je nak kakak dia punya barang..
Mak Teh pulak bagi blaus..macam tahu je anak sedare dia perlukan banyak lagi baju cantik.
tak pandai nak beli baju lawa... gitu la jadinya..

apa-apa pun terima kasih sebab bagi hadiah..
sebenarnya, dah warning siap-siap tak nak bunga hidup..sebab tak pandai jaga..
dari membazir begitu saje..jadi tak pe la..ni pun memadai..

p/s : suka benor si Tiya ni...bila dapat 19 like kat facebook untuk gambar dia ni..
 

4 comments

Popular Posts