Saturday, June 22, 2013

Taleeb dah Kahwin??


Hye semua... Korang kenal dengan penyanyi yang famous dengan lagu Restu Cinta? Baca SINI untuk tahu lebih lagi pasal tu.. Jadi pagi-pagi lagi macam biasa bukak facebook untuk tahu update kawan-kawan..
Jadi betul ke Taleeb ni dah kahwin...


selepas statement beliau dari facebooknya... ramai mengucapkan tahniah atas pernikahannya..
setakat itu sahaja, kemungkinan belum update lagi..jadi tunggu untuk kenyataan lanjut darinya..

ini post yang menambahkan kenyataan tentang perkahwinan Taleeb



Tahniah Taleeb dan isterinya.. Semoga berkekalan hingga akhir hayat.. Tahniah!!

Post a Comment

Holiday Trip @ Residence Inn, Cherating

Hi semua. Akhirnya berkesempatan nak menulis kat blog.  Trip 3 Hari 2 Malam sememangnya seronok buat kami.  Plan nak ke Cherating, ja...