Taleeb dah Kahwin??


Hye semua... Korang kenal dengan penyanyi yang famous dengan lagu Restu Cinta? Baca SINI untuk tahu lebih lagi pasal tu.. Jadi pagi-pagi lagi macam biasa bukak facebook untuk tahu update kawan-kawan..
Jadi betul ke Taleeb ni dah kahwin...


selepas statement beliau dari facebooknya... ramai mengucapkan tahniah atas pernikahannya..
setakat itu sahaja, kemungkinan belum update lagi..jadi tunggu untuk kenyataan lanjut darinya..

ini post yang menambahkan kenyataan tentang perkahwinan Taleeb



Tahniah Taleeb dan isterinya.. Semoga berkekalan hingga akhir hayat.. Tahniah!!

Comments

Anonymous said…
dia dah nikah semalam...... dgn gadis idaman Juliana... hehehehe :)
kopi pasta said…
entah. tak ambik kisah sangat. semoga mereka bahagia sebagai pasangan suami isteri.
Anonymous said…
dia prnh couple dgn bdk lain di utm. even masa dia mng nova anugerah planet muzik. di still kawan. ni tutup jodoh dgn org lain. di ni muda lg. study xhabis tp jodoh dah smpai
Remy hazza said…
tak beberapa mengenali...apa apa pun...kita doakan semoga perkahwinannya berkekalan....

Popular Posts