Monday, January 23, 2012

dah start buat resume?


Assalamualaikum kepada semua....update blog lagi...hehehe

okay sekarang ni dah cuti semester...jadi plan untuk cuti memang banyak...cuma tah bila la nak accomplishnya...#bahasarojak naik sem ni...dah jadi budak semester 6...so,sem 7 nnt kena pergi praktikal..
ada kawan praktikal kat petronas, sime darby, astro pun ada..hebat kawan2 say ni...

jadi...nanti turn saya pulak...aritu dah pergi finishing school...dh diajar nak buat resume, mcm mana kalau kena interview... uishhh tak sabarnya time tu...

so,resume...here I come #enthusiastic

nak kumpul2kan detail la pasni... (^_^)

3 comments:

  1. dah besar dah kwn2 aku..nak keje dah..btw, all d best kalau dpt interview..aku dpt info dak2 uitm punye interview lg hebat dr budak2 u lain.seriusly :)

    ReplyDelete
  2. @ubaidillah : thanks2...

    @shima : tu la...dh besar ek...ye ke?? still learn about it...

    ReplyDelete

thanks for the comment(s) and enjoy to read more

Keputusan Birthday Giveaway Anisa Anuar official blog

Hi semua.. Alhamdulillah selesai sudah Birthday Giveaway yang Nisa buat baru-baru ni. Terima kasih kepada semua yang join simple Giveaway. ...

Popular Post