Sunday, January 29, 2012

tamat sudah digelar presiden


Assalamualaikum kepada semua yang sudi datang jenguk2 blog ni... entry kali ni nak cakap pasal tamat lah sudah pegang jawatan presiden kelab.. pengalaman yang tak sampai setahun tapi sangat2 bermakna...

dikesempatan ini saya nak ucapkan terima kasih la kepada semua...yang beri tunjuk ajar, nasihat, sentiasa bersabar... antara presiden yang tak berapa banyak buat event...sebab ada nya cuti 4 bulan tu... abis schedule planning nak buat event...

semua dah pernah tempuh...event yang tak berape nak jadi, proposal event kena reject, event yang meletop (haha tak la gurau je) pendekkan citer, macam2 la rasa... rasa nak buat lagi je...tapi...tak pe la...bagi la peluang kat orang lain.. Gila Kuasa ke hape la kn...

teringat lak ayat dalam citer Spiderman "with Great power come great responsibility"
ha!! tu memang la betul... (^_^)

sangat2 bernilai semua pengalaman tu... paling best event Anugerah Dekan..jadi biro protokol..
pengalaman tak dapat lupakan jadi Ketua Projek Knowing You (program anak angkat) dan Fashion Show..
rasa nak buat lagi sekali,boleh tak? hehehe...walaupun dah hampir give up...

tu aje dari saya, thanks semua..

p/s : lepas ni, dah tak akan ada course mate atau kenalan panggil saya cik presiden lagi... syukur2 hehehe
Post a Comment

Platemat pinggan untuk kanak-kanak

  Hi semua. Pernah tak korang mengalami,  susah nak bagi si kecik kita makan sebabkan dia nak campak pinggan dia ke bawah? Boleh jadi...