Monday, January 23, 2012

dah start buat resume?


Assalamualaikum kepada semua....update blog lagi...hehehe

okay sekarang ni dah cuti semester...jadi plan untuk cuti memang banyak...cuma tah bila la nak accomplishnya...#bahasarojak naik sem ni...dah jadi budak semester 6...so,sem 7 nnt kena pergi praktikal..
ada kawan praktikal kat petronas, sime darby, astro pun ada..hebat kawan2 say ni...

jadi...nanti turn saya pulak...aritu dah pergi finishing school...dh diajar nak buat resume, mcm mana kalau kena interview... uishhh tak sabarnya time tu...

so,resume...here I come #enthusiastic

nak kumpul2kan detail la pasni... (^_^)
Post a Comment

Stok Genki Tape untuk 2 bulan

Hi semua. Tajuk memang straight forward je. Kebiasaan kalau dah ada anak kecik akan ada perbelanjaan untuk pampers. Last time beli stok pam...

Cerita Panas Blog Minggu Ini