Monday, January 23, 2012

dah start buat resume?


Assalamualaikum kepada semua....update blog lagi...hehehe

okay sekarang ni dah cuti semester...jadi plan untuk cuti memang banyak...cuma tah bila la nak accomplishnya...#bahasarojak naik sem ni...dah jadi budak semester 6...so,sem 7 nnt kena pergi praktikal..
ada kawan praktikal kat petronas, sime darby, astro pun ada..hebat kawan2 say ni...

jadi...nanti turn saya pulak...aritu dah pergi finishing school...dh diajar nak buat resume, mcm mana kalau kena interview... uishhh tak sabarnya time tu...

so,resume...here I come #enthusiastic

nak kumpul2kan detail la pasni... (^_^)
Post a Comment

Kompilasi testimoni MYFA Serum

Hi semua. Hari ni ambil kesempatan untuk buat kompilasi testimoni MYFA Serum. Nisa pun pakai dan yes jual sekali. Nisa sudah rasa hasilnya ...