Friday, January 13, 2012

satu permulaan yang baik : minta maaf


Assalamualaikum semua...pagi-pagi dah buat entry pasal minta maaf.. apakah??
tiap kali nak exam baru nak minta maaf? sepatutnya bukan macam tu la kn.. just bagi pendapat saya, umur kita bukannya makin berkurang (aha tu memang la kan) jadi masing-masing pikir la ek...

macam ni...untuk dijadikan cerita.. semalam saya minta maaf kat kawan saya ni... tah la kenapa rasa macam ada buat salah dengan dia.. perasaan je kot.. pape pun sesi bermaafan pun mula.. dh macam raya, ada sesi bermaafan ek.. dia pun pelik dengan tindakan saya ni..

alasan saya : "tah la... bila aku 'overview' balik apa tindak-tanduk aku ni...selama aku kenal ko... banyak aku rasa tak matang sangat.."

betul la kn...kita kn growing day by day... tiap-tiap hari kita belajar sesuatu...bukan takat dalam kelas je...luar kelas... di mana sahaja...

ada jugak terlintas di hati...saya ni anak sulung...apa yang saya dah buat untuk family.. #pressure is on!! hehehe

just...I want to be a better person...not just to my surrounding but also to myself..

jadi...kalau rasa ada buat salah ke...pikir betul2...ada tak buat salah kat orang...ha,pi mintak maaf..okay?
(^_^) for better place to live
Post a Comment

Platemat pinggan untuk kanak-kanak

  Hi semua. Pernah tak korang mengalami,  susah nak bagi si kecik kita makan sebabkan dia nak campak pinggan dia ke bawah? Boleh jadi...