Tuesday, January 03, 2012

Blogger = orang yang rajin?

Assalamualaikum kepada semua...pernah dengar tak orang cakap, "jadi blogger ni kena la rajin, rajin update entry", korang pernah dengar? aha...statement yang mmg tak boleh lari dari blogger2..

jadi, saya ni RAJIN la ek?? hahhaa...mungkin2...bila tengah mood rajin..tapi selalunya lambat siapkan kerja #confession pasni kena lebih rajin...kena la ada progress dalam diri kita kan?

blogger ni memang kena rajin...rajin segalanya... rajin update entry, rajin buat research, rajin,rajin dan rajin...
time saya update entry ni,saya tengah rehat2 dari study...petang2 tak elok sgt nk study #kataorang 

jadi kepada semua blogger atau wannabe blogger atau newbie blogger...semua2 la senang...diseru untuk jadi seorang yang rajin hehehehe peace (^_^) wasalam

4 comments:

ubaidillah zulkefli said...

terase plk..aku ni pmalas.hahahaha

ANISA said...

hahhaa...terase ke?? sorry2...xbermaksud nk buat terasa..
XD

whitecappuccino said...

Rajin dalam semua perkara kan bagus? yg baik2 la..:)

ANISA said...

betul tu...hehehhe... setuju2

Misi bermula sekarang

Lately Nisa ada masak untuk family. Tak adalah terer mana pun tapi improve trial after trial. Menu selalu masak Sup brokoli, Sup ayam...