Saturday, January 21, 2012

lamanya tak update,rindu lak ai....


Assalamualaikum semua... sihat tak ni?? saya? much better...semalam baru habis last paper..petang pulak tu..hehe jadi...maaf ea blog ni bersawang sikit (gaya bersih2 blog yg bersawang ni)

overall,exam....okay la.. 3 paper.. gap satu paper 1 minggu.. menghadap satu subjek tu 4-6 hari #giler kn?

ni cuti 6 minggu...nak buat apa? update tu perlu...sampai dh tak ada idea..
pastu gi shopping buku guna voucher tu...seronok2
then...ada nak tolong kawan nyer Final Year Project (FYP), hope tak lupa la hehehe
lagi...kalau ada masa lagi layan citer...layan..dan...layan...

saya ni memang jarang sikit on facebook...tah la nape.. just overview..like mana yg patut
(awat ttbe citer pasal fb pulak..)

kesimpulannya disini...saya dah pulang (^_^)
happy updating blog..
Post a Comment

Bye 2017 and Hello 2018 for Anisa Anuar official blog

Hi semua. Ambil kesempatan dalam post ni nak ucap terima kasih sepanjang 2017. Segala keringat dan gelak tawa tidak akan ku lupakan sampa...

Cerita Panas Blog Minggu Ini