Tuesday, July 15, 2014

Setahun sudah bekerja


Hey semua.. Hari ini dengan rasminya cukup setahun saya bekerja di Tokio Marine. First pekerjaan saya selepas bergelar graduan. Syukur sangat dapat bertahan kerja disini. Ehhh bukan tempat kerja tak best cuma ramai kawan saya mampu bertahan 4 hingga 6 bulan je.

Kerja dalam department Enterprise Risk Management & Actuarial. Walaupun the only Malay dalam department tapi saya seronok kerja sini. Banyak benda belajar dalam setahun ni. Dengan izin-Nya lagi setahun bekerja disini.

Salam penulisan,

Anisa Anuar

1 comment:

  1. rsenye dah join this site tpi sje follow lgi., tk nmpak plak gmbr sendiri.,huhu..singgah sini yer.

    ReplyDelete

thanks for the comment(s) and enjoy to read more

Masak - Masak PKP by Anisa

Hi semua. Hari ni Nisa nak share gambar yang Nisa masak waktu PKP ni. Boleh katakan mostly masak tapi ada jugak request nak tutup dapur seh...

Popular Post